Neden Mobilya Renk değişimi?

Bursa Mobilya boyama - Eskisindeniyi.com
Bursa’da mobilya boyama hizmeti
Ocak 18, 2018
Bursa Mobilya boyama - Eskisindeniyi.com
Bursa’da mobilya boyama hizmeti
Ocak 18, 2018

Evinize bir mobilya alırken en iyisini, en sağlamını ararsınız, aldığınız mobilyaları uzun süre kullanmak istersiniz. Ancak günümüzde her şey gibi mobilyalar da modaya ayak uydurmak zorunda kalıyor.

Yeni mobilya almak istediğinizde ise sizi sayısız seçenek ve yüklü bir parasal yük beklemekte. Oysa aldığını mobilyayı ne kadar severek, içinize sinerek almıştınız değil mi?

İşin çözümü çok aslında çok basit “mobilya renk değişimi”.

Mobilya renk değişimi ile eskimiş olan yada modası geçmiş olan mobilyalarınıza yeniden hayat verebilirsiniz. Üstelik bu işlem yeni bir mobilya almaktan çok daha ucuza.

Bursa’daysanız mobilya renk değiştirme işlemini, sektöründeki 10 yıllık tecrübemiz ile ustalıkla yerine getiriyoruz. Yapmanız gereken bize, rengini değiştirmek istediğiniz mobilyanızın resimlerini ve ne gibi değişiklikler yapılmasını istediğinizi belirten bir mesaj atmak.

Uzman ekibimiz attığınız mesajı inceledikten sonra, size fiyat bilgisi verecek ve anlaştığımız takdirde mobilyalarınız evinizden alınacak, mobilyacılık sektöründeki en üstün cihazlara sahip atölyemizde, işinin ehli ustalarımız tarafından, İtalya’dan getirdiğimiz boyalar ile boyanacak, gerekli bakım işlemleri yapıldıktan sonra evinize teslim edilecek.

Bize ulamak için 0532 609 11 20 arayabilir. Facebook sayfamızdan mesaj atabilirsiniz.

Eski mobilyalarınıza şans verin, sizi şaşırtabilirler!

Comments are closed.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× WhatsApp Destek Hattı