Bursa’da mobilya boyama hizmeti

Bursa mobilya-renk-değişimi
Neden Mobilya Renk değişimi?
Ocak 26, 2018
Bursa mobilya-renk-değişimi
Neden Mobilya Renk değişimi?
Ocak 26, 2018

Hep aynı mobilyaları kullanmaktan sıkıldınız mı? Odanızın dekorunu değiştirmek istiyorsunuz ama mobilyalarınız istediğiniz temayla uyuşmuyor mu? Zamanında çok severek ve en kalitelisinden aldınız ve atmaya kıyamıyor musunuz? Mobilya boyama ve yenileme bu konuda imdadınıza yetişiyor.

Bursa’da Karde Mobilya çatısı altında kurulan eskisindeniyi.com sizlere eski mobilyalarınızı size özel ve daha sağlam hale getirme imkanı sunuyor. Bursa’da mobilya boyama konusunda bir numara olan firma evde keşif hizmeti ile eskiyen mobilyalarınızı yerinde inceliyor, isteklerinizi uzaman ekibi ile değerlendiriyor ve rakiplerinden çok daha üstün teknolojiye sahip ekipmanlarıyla ile kısa sürede mobilyanızı yenileyerek evinize teslim ediyor.

 

Üstelik bu işlemleri yeni bir mobilya almaktan çok daha ucuza ve çok daha kaliteli olarak sizlere sunuyor.

 

Bursa’da mobilya boyatmak istiyorsanız yapmanız gereken şeyler, istediğiniz tema ve stile karar vermek, rengi belirlemek ve Eskisindeniyi.com’un uzman ekibini aramak.

 

Mobilyalarınızı boyatmak ya da yeniletmek sizlere yenisini almaktan çok daha ucuza mal olurken, kendi istek ve zevkinize göre seçtiğiniz stilin mobilyanıza uygulanması da onu eşsiz, başka birinde bulunmayan bir hale getirir.

Esksindeniyi.com, sektördeki 10 yıllık tecrübesi ve rakiplerine göre çok daha üstün teknolojisiyle Bursa’da mobilya boyama ve yenileme hizmeti vermektedir. İstek ve önerileriniz için telefon açabilir (0 224 441 01 32) veya atölyemizi ziyaret edebilirsiniz (Adres: Beşevler Sanayi Sitesi Mobilyacılar Çarşısı 81. Blok No: 39/40)

Comments are closed.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× WhatsApp Destek Hattı